Bejelentkezés  

"Olyan, mintha a gyóntatófülkébe lehallgatókészüléket tennénk"

"Olyan, mintha a gyóntatófülkébe lehallgatókészüléket tennénk"

A büntetőeljáráshoz nem kapcsolódó aktákra is rátette a kezét a Budapesti Nyomozó Ügyészség egy olyan ügyben, amely egy ügyvéd és egy volt adóhivatali vezető ellen folyik. Az eset nem egyedi: az ügyészség olykor olyan aktákat is magával visz, melyekről tudható, hogy az adott ügyhöz semmi közük nincs. A Budapesti Ügyvédi Kamara szerint az ügyvédi titok védelme minden mást megelőz, még a nyomozás érdekeit is, ezért gondoskodni kell arról, hogy a jövőben hasonló esetek ne fordulhassanak elő.

Idén is lehet rendőrpara az Ozora Fesztiválon

Kábítószer-terjesztőket és birtoklókat fogtak el Sárbogárd környékén, ahol kedden kezdődött az O.Z.O.R.A Fesztivál.

MTI

Narancsba borul holnap a fél ország - térkép

Narancsba borul holnap a fél ország - térkép

Tizenkét megyére és a fővárosra a felhőszakadás és a várható heves zivatarok miatt is másodfokú, négy megyére elsőfokú figyelmeztetést adott ki szerdára az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ).

MTI

RTL Híradó: Havasi megtartja magának a „pöcsözős” videót

RTL Híradó: Havasi megtartja magának a „pöcsözős” videót

Orbán Viktor sajtófőnöke nem hozza nyilvánosságra azt a videót, amellyel állítólag tisztázná magát a hétvégi, tusnádfürdői lökdösődéssel kapcsolatban – hangzott el az RTL Híradóban. Havasi Bertalan azt mondta, hogy megtartja magának a felvételt, ha esetleg jogi eljárás indulna az ügyben.

Elöntötte a lezúduló víz Újpestet és Rákospalotát - fotók

Elöntötte a lezúduló víz Újpestet és Rákospalotát - fotók

Özönvízszerű eső csapott le kedd délután Újpestre és Rákospalotára, ahol az utcákon hömpölygő víz miatt több villamos is leállt és dugók alakultak ki.

Kisbabával borult fel egy autó a XIX. kerületben

Felborult egy autó kedden Budapest XIX. kerületében, a kocsiban egy csecsemő is utazott.

MTI

Meghalt Kiss Péter volt kancelláriaminiszter

Meghalt Kiss Péter volt kancelláriaminiszter

Súlyos betegségben elhunyt kedden Kiss Péter volt kancelláriaminiszter, az MSZP alapítója, volt alelnöke.

Ez a férfi lopta el a 25-ös busz sofőrjének a táskáját

Ez a férfi lopta el a 25-ös busz sofőrjének a táskáját

Buszvezetőt lopott meg egy férfi Zuglóban. A keresett személyről fotót közölt a rendőrség a police.hu-n.

Rosszul lett valaki a 61-esen, leálltak a villamosok

Rosszul lett egy utas a 61-es villamoson, ezért átmenetileg buszok közlekedtek a vonalon kedd délután – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Betörtek a Polgár Galériába egy falba vágott lyukon át

Betörtek a Petőfi Sándor utcai Polgár Galériába Budapesten, ahonnan értékes ékszereket és karórákat vittek el – erősítette meg az MTI értesülését Polgár Árpád, a galéria tulajdonosa.

MTI

Orbán Viktor-interjú jön a keleti határnyitás évfordulójára

Orbán Viktor miniszterelnök is részt vesz a páneurópai piknik évfordulóján és lesz interjú is vele, Rákay Philip készíti.

MTI
Hirdetés

Megszólalt a Havasi Bertalant lepöcsöző fotós

Megszólalt a Havasi Bertalant lepöcsöző fotós

Nyilatkozott a Transindexnek Haáz Sándor, az a fotóriporter, aki a Magyar Nemzet fotósával együtt összekapott szombaton Havasi Bertalannal, Orbán Viktor sajtósával.

Zuschlag 2026-tól praktizálhatna ügyvédként

Újrakezdi ugyan a jogi egyetemet Szegeden, de több mint tíz évig biztosan nem praktizálhat még ügyvédként Zuschlag János. A börtönviselt egykori MSZP-s politikus szeptemberben megy vissza tanulni. Szakmai előmenetele attól függ, mikor kap törvényi mentesítést a büntetett előélet alól – derül ki a Délmagyarország cikkéből.

Feljelentést tesz a Fidesz-logós lap miatt az MSZP

Az MSZP csepeli szervezete szerint a Fidesz alpolgármestere és polgármesterjelöltje az önkormányzat pénzéből kezdte meg kampányát, ezért az ellenzéki párt hűtlen kezelés gyanúja miatt büntetőfeljelentést tesz Borbély Lénárd és az önkormányzat fideszes vezetői ellen.

MTI
Hirdetés

Felhőtölcsért fényképeztek le Borsodban – fotó

Felhőtölcsért fényképeztek le Borsodban – fotó

Egy tubát, azaz egy felhőtölcsért fotóztak le kedden délelőtt Borsod megyében – jelentette az idokep.hu meteorológiai portál.

A NAV blokkol, de hiába

A NAV blokkol, de hiába

Annak ellenére, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak (NAV) már az év eleje óta törvényi felhatalmazása volt a szolgáltatóknál blokkolni a külföldi online fogadóirodák oldalait, csak a brazíliai labdarúgó-vb után kezdett bele. Bár hét oldalt már letiltottak, a játszani vágyóknak nem kell csüggedniük: más magyar nyelvű külföldi oldalon továbbra is fogadhatnak, sőt, különböző trükkökkel akár a most letiltott oldalak is elérhetők. Aki kíváncsi, hogyan, az most megtudhatja.

Magyar segítséget kért Szerbia, eltűnt egy kislány – fotó

Magyar segítséget kért Szerbia, eltűnt egy kislány – fotó

Egy 15 éves szerbiai lányt keres a magyar rendőrség, amelytől a szerb hatóságok kértek segítséget az eltűnt Juric Tijana ügyében.

Lázár embere bocsánatot kért a civilektől

Lázár embere bocsánatot kért a civilektől

Az ATV-n hétfő este a kormány által támadott civilekkel folytatott vita során Csepreghy Nándor miniszterelnökségi államtitkár bocsánatot kért tőlük, amiért korábban szélhámos gittegyleteknek nevezte őket.

Nemcsak önkormányzati választás lesz október 12-én

A Nemzeti Választási Bizottság kitűzte az önkormányzati választásának napjára a nemzetiségi önkormányzati képviselők választását. Összesen 2715 településen lesz valamilyen nemzetiségi választás október 12-én. Kedden nyilvántartásba vették az első jelölőszervezeteket is az önkormányzati választásra is.

MTI

Holtan találták a két napja eltűnt fogorvosnőt

A 47 éves asszonyt egy debreceni egészségügyi intézményben látták utoljára vasárnap délelőtt.

Hogyan nyerhetne a baloldal a választásokon?

A baloldal a parlamenti többséget csak több olyan kerület megnyerésével tudná elméletileg megvalósítani, ahol legalább húsz éve nem vesztett az úgynevezett polgári jobboldal, ennek azonban minimális az esélye – írta legfrissebb tanulmányában a Policy Solutions politikai elemző intézet.

Hirdetés
1236357
Friss állások Jobline.hu

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X