Bejelentkezés  

Béreljen rendőrt, nem is sejti, mi mindenre jó!

Béreljen rendőrt, nem is sejti, mi mindenre jó!

Szeretné, ha az esküvői menetét rendőri motorosok vezetnék fel? Be kell emeltetnie egy ipari klímát? Nagy rendezvényt tervez? Ne habozzon: csökkent a kereslet, kedvezményes árat is kialkudhat, ha rendőri segítségre van szüksége!

Kirúgták a Kormányhivatal igazgatóit Csongrádban

Homályos okból küldték el Polner Eörs főigazgatót és általános helyettesét, Kovács Zsoltot.

Fél év a menekültügy siralomházában

Fél év a menekültügy siralomházában

Bogár a kenyérben? Edd csak meg, vitamin! Nem tudsz angolul? Akkor az ügyvéd nem foglalkozik az ügyeddel. Nincs tolmács, aki segítene a kérelmed elbírálásának szempontjából létfontosságú interjún? Így jártál. A menekültügyi őrizetes nem bűnöző – maga a menedékkérés is jogszerű aktus –, mégis sokszor rosszabb bánásmódban részesül, mintha az lenne. És ennek csak egyik eleme a fogva tartás, ami akár fél évig is elhúzódhat, mire megszületik a döntés. (H)idegen - Menekültek Magyarországon.

Ilyen még soha nem volt az adózásban

Nem bővült az szja 1 százalékról rendelkezők száma, a felajánlások átlagos értéke pedig ismét csökkent: az adófizetők a lehetséges 11,6 milliárd forintból az idén 7,1 milliárdot (61 százalék) juttatnak a civileknek. A várakozásokat igazolva a legnagyobb vesztes a tavaly még toplista első Gyermekrák Alapítvány.

Idősotthont kellett evakuálni gázömlés miatt Dunaharasztiban

Az épület falának tolatott egy autó, eltört egy gázcsonk, ezért ki kellett üríteni egy idősotthont Dunaharasztiban. Az épületből mozgáskorlátozottakat is ki kellett költöztetni.

MTI

Lassan, de folyamatosan apad a Lajta

A folyó reggelre apadt a harmadfokú készültség szintje alá, másodfokig pedig várhatóan késő éjszaka csökken a szintje.

MTI

Tarlós: 2016-tól jön a dugódíj, a 4-es metró nem lesz hosszabb

Tarlós: 2016-tól jön a dugódíj, a 4-es metró nem lesz hosszabb

A 4-es metró meghosszabbítása nincs tervben, de a 3-as metró szerelvényeinek és infrastruktúrájának felújításáért küzdeni fog - mondta Tarlós István egy interjúban. Lassan aktuális a Lánchíd felújítása is, dugódíj pedig 2016-tól biztosan lesz.

"Nagy átéléssel beszopták a cumit" - az RTL számokkal szól vissza Deutschnak

"Nagy átéléssel beszopták a cumit" - az RTL számokkal szól vissza Deutschnak

Számokkal igyekszik cáfolni az RTL Klub Deutsch Tamás fideszes politikus csütörtöki állítását, miszerint az RTL nézettsége "irtózatos mértékben" zuhan. Állítják, június óta 200 ezerrel nőtt a kormánykritikus Híradó nézettsége.

Októberben döntenek az ároktői bandáról

Az ároktői banda tagjai idős emberekhez törtek be, és kettőt olyan súlyosan bántalmaztak, hogy belehaltak sérüléseikbe. Három vádlott életfogytiglant kapott, közülük kettőt a bíróság kizárt a feltételes szabadság lehetőségéből. A három másik vádlottat húsz-, tíz- és nyolcéves szabadságvesztéssel sújtotta a bíróság. a Fővárosi ítélőtábla oktüber 3-án hirdet határozatot.

MTI

TEK-esek csaptak le a pisztolyos férfit elfogó rendőrökre a Keletinél

TEK-esek csaptak le a pisztolyos férfit elfogó rendőrökre a Keletinél

Hivatali vesztegetéssel gyanúsított rendőröket fogott el a TEK csütörtök éjjel a Baross téren. A rendőrök a gyanú szerint 100 lej kenőpénzt fogadtak el egy autóstól. Az MTI szerint a TEK-esek azokat a rendőröket fogták el péntek hajnalban, akik előzőleg egy riasztópisztollyal fenyegetőző férfit ártalmatlanítottak a Baross téren.

Dán finanszírozású program mellett áll ki a kormány

Egy dán alapítvány finanszírozásával működtet fejlesztő és munkaerő-piaci felkészítő programot az Ökumenikus Segélyszervezet

Hirdetés

Aknát találtak az erdőben Baranyában

Aknára bukkantak erdőtisztítás közben egy Baranya megyei faluban. A robbanószerkezetet a tűzszerészek elszállították.

Felmentették az izraeli zászlót égető volt jobbikost

Nem számít bűncselekménynek az izraeli zászló elégetése a II.–III. Kerületi Bíróság szerint, ezért Lenhardt Balázs volt jobbikos politikust felmentették a csoportosan, nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság vádja alól. A politikus még 2012 decemberében a budapesti Bem téren égetett el egy izraeli zászlót hangosan zsidózó hívei előtt.

Fotó: Szőke nő kasszírozott a lopott bankkártyával - keresik

Fotó: Szőke nő kasszírozott a lopott bankkártyával - keresik

Bankkártyát loptak egy parkoló autóból Pest megyében. A kártyáról többször pénzt vett fel egy nő, akit a rendőrség keres.

Hirdetés

Megvertek egy férfit a Blahánál, félmilliót fizethet a Készeléti Rendőrség

Megvertek egy férfit a Blahánál, félmilliót fizethet a Készeléti Rendőrség

A Fővárosi Törvényszék csütörtöki elsőfokú, nem jogerős ítéletével 500 ezer forint kártérítés megfizetésére kötelezte a Készenléti Rendőrséget, amiért jogelődjének, a Rebisz-nek a munkatársai 2006 októberében a Blaha Lujza térnél elfogását követően bántalmaztak egy fiatalembert.

Négyen megsérültek a 21-es úton egy balesetben

Két autó ütközött a 21-es főúton Szurdokpüspökinél, a balesetben 4-en megsérültek.

MTI

Megújult a Horváth Mihály tér, de az Együtt-PM-nek nem tetszik

Csökkentették a zöldfelületeket és még játszótér sincs - ez a kifogása a VII. kerületi Együtt-PM-nek a felújított Horváth Mihály térrel kapcsolatban.

MTI

Magyar Nemzet: Direkt késleltették egy ombudsmani jelentés megjelenését

A Magyar Nemzet egy levelezést idézve az állítja, a TASZ tudatosan machinált a tűcsereprogramról szóló jelentés nyilvánosságra kerülésének időpontjával. A VIII. kerületet elmarasztaló jelentés munkaanyaga már május végén létezett, de a jelentés csak ezen a héten került nyilvánosságra. A TASZ illetékese azt mondta, semmi hatásuk nem volt az ombudsmani állásfoglalás megjelenésének időpontjára.

Baj van a napraforgóföldeken, a termés fele is kárba veszhet

Ha folytatódnak az esőzések, és pár napon belül nem kezdődhet el a napraforgó betakarítása, akkor az idei termés fele is kárba veszhet.

MTI

Vádat emeltek a Bora Bora-ügyben a francia apa ellen

Személyi szabadság megsértésének bűntette és más súlyos bűncselekmények miatt nyújtottak be vádiratot az ellen a francia férfi ellen, aki magyar feleségét évek óta nem engedte haza Bora Boráról, rendszeresen bántalmazta az asszonyt és közös gyermeküket se engedte el.

Jön a hurrikán, menekítik a turistákat egy mexikói üdülőhelyről

18 ezer turistát már kimenekítettek repülőgépekkel Los Cabosról, azoknak, akiket még nem tudtak elszállítani, palackos vizet osztanak, és más módon is segítenek.

MTI
Hirdetés
1236462
Friss állások Jobline.hu

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X